DanGuitar.dk - Online salg af musikinstrumenter og lydudstyr

Du kan på DanGuitar.dk købe alt i musikinstrumenter og lydanlæg. Af musikinstrumenter finder du alt i guitarer, basser, banjoer, mandoliner, ukuleler, strygeinstrumenter, keyboards, klaverer, blæseinstrumenter (både træblæsere og messingblæsere), perkussion og trommer – Samt alt i tilbehør til disse musikinstrumenter. Afdelingen med lydanlæg tilbyder højttaler, mikrofoner, mixere, forstærkere, afspillere, karaoke-udstyr, indspilningsgrej samt kabler. 


Tilfredse kunder

Mange tilfredse og trofaste kunder køber deres musikinstrumenter, lydanlæg og tilbehør hos DanGuitar.dk - Personlig betjening og vejledning giver dig den bedste service, når du handler ved DanGuitar.dk. Dette er der rigtig mange kunder, som er meget tilfredse med. Derudover gør de meget lave priser og den altid hurtige levering det ekstra attraktivt at handle.
Du kan mange steder på nettet læse gode anmeldelser om DanGuitar.dk - Klik dig ind på følgende logo for at læse mange af disse kunde anmeldelser:

 

Altid hurtig levering fra DanGuitar.dk

Når du bestiller dine varer på webshoppen DanGuitar.dk, så vil du opleve en hurtig levering. Alle ordrer bliver hver dag sendt af sted omgående, faktisk ordrer der bliver bestilt/betalt på hverdage inden kl. 14, bliver sendt afsted samme dag, så der er en rigtig god chance for at du kan have dine bestilte varer allerede dagen efter. 


DanGuitar tilbyder de billigste priser


Eftersom at DanGuitar.dk selv står for importen, kan der tilbydes unikke billige priser på alle varer. Ved import bliver det løbende sikret, at kvaliteten altid er i top, og at fabrikkerne sørger for en kvalitetskontrol inden afsendelse af produkterne. Dette unikke koncept ses meget sjældent i denne branche, det er derfor meget unikt at man kan få så meget for så få penge.


14 dages fuld returret

Du er altid på denne sikre side, når du handler via webshoppen DanGuitar.dk. Du har 14 dages fuld returret, det vil sige at du kan bestille et produkt via webshoppen, og får det leveret til dig, hvorpå du så kan prøve det efter. Hvis du ikke er tilfreds med det, kan du bare sende det retur, og få alle pengene tilbage - Hurtigt og uden problemer. Du skal blot betale det som det koster at sende det retur til DanGuitar.dk's adresse.

 

Klik her for at besøge DanGuitar.dk webshoppen